این خوراکی را بعد از 50 سالگی حتما هر روز بخورید

به گزارش وبلاگ نرم افزار جیرا، با رسیدن به میانسالی، لزوم توجه به تغذیه صحیح برای حفظ سلامت بدن اهمیت دارد. قارچ، یکی از برترین خوراکی هایی است که توصیه می گردد پس از 50 سالگی در رژیم غذایی روزانه جای بگیرد، زیرا حاوی ترکیبات مفیدی است و می تواند بسیاری از نیازهای تغذیه ای بدن را تامین کند.

این خوراکی را بعد از 50 سالگی حتما هر روز بخورید

به گزارش وبلاگ نرم افزار جیرا، در ادامه همین مطلب به مهم ترین فواید این سبزی کم کالری و مغذی خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:

کم کالری اما سرشار از ریزمغذی ها

قارچ خوراکی مناسب برای افرادی است که تمایل به کاهش وزن یا حفظ تناسب اندام دارند، زیرا هر 100 گرم آن فقط 30 کیلوکالری دارد. فیبرهای فراوان قارچ نیز علاوه بر بهبود عملکرد سیستم گوارش در افزایش احساس سیری موثر هستند. قارچ تنها منبع خوراکی حاوی ویتامین D است و میزان فراوان پروتئین، ویتامین های B2، B3 و B5 دارد. این ریزمغذی ها به مقابله با افسردگی فصلی، تقویت استخوان ها، تحریک سیستم ایمنی و حفظ سلامت پوست یاری می نمایند. آهن، روی، مس و سلنیوم نیز دیگر ریزمغذی های موجود در قارچ هستند.

پیشگیری از تحلیل شناختی

محققان به تازگی دریافته اند افرادی که به طور منظم قارچ مصرف می نمایند، 50 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به اختلال تحلیل شناختی هستند. به نظر می رسد ترکیبات فعال قارچ مانند ارگوتیونئین و اریناسین قابلیت بهبود عملکردهای شناختی مغز را دارند. به علاوه، این ترکیبات از سلول های مغز در برابر آسیب های ناشی از التهابات جلوگیری می نمایند و مصرف قارچ می تواند راه چاره موثر در برابر بیماری آلزایمر محسوب گردد.

پتاسیم بالا و پیشگیری از سکته مغزی

یکی از ویژگی های خاص قارچ، میزان فراوان پتاسیم است. پتاسیم به تنظیم فشار خون یاری می نماید و در پیشگیری از تشکیل لخته های خون نقش دارد. هر فرد بزرگسال به طور میانه روزانه به 4700 میلی گرم پتاسیم احتیاج دارد که که مصرف قارچ به میزان یک فنجان بزرگ تقریبا نیمی از این احتیاج را تامین می نماید. به همین علت گنجاندن قارچ در رژیم غذایی میانسالان و سالمندان که در معرض خطر بالاتر سکته مغزی هستند، اهمیت دارد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

قارچ حاوی پلی فنول ها (نوعی از ترکیبات آنتی اکسیدانی) و ارگوتیونئین (ترکیب فعال ضدپیری) است که از سلول های بدن محافظت می نمایند. این ترکیبات باعث بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن می شوند و با آسیب رادیکال های آزاد مقابله می نمایند. از این رو، مصرف قارچ در پاییز و زمستان برای پیشگیری از عفونت های تنفسی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا موثر است.

منبع: سلامت

منبع: همشهری آنلاین

به "این خوراکی را بعد از 50 سالگی حتما هر روز بخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این خوراکی را بعد از 50 سالگی حتما هر روز بخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید