بیوپسی از غدد لنفاوی

به گزارش وبلاگ نرم افزار جیرا، بیوپسی از غدد لنفاوی برای خارج کردن بخشی از بافت این غده و مشاهده آن زیر میکروسکوپ انجام می گردد. تشخیص بیماری های عفونی و یا سرطان و بعلاوه آزمایش های مختلفی مثل تست ژنتیک، کشت سلول ها یا حتی مطالعه سیستم ایمنی هم از طریق همین بیوپسی یا نمونه برداری از غدد لنفاوی انجام می گردد. این

بیوپسی از غدد لنفاوی

بیوپسی از غدد لنفاوی

بیوپسی از غدد لنفاوی برای خارج کردن بخشی از بافت این غده و مشاهده آن زیر میکروسکوپ انجام می گردد. تشخیص بیماری های عفونی و یا سرطان و بعلاوه آزمایش های مختلفی مثل تست ژنتیک، کشت سلول ها یا حتی مطالعه سیستم ایمنی هم از طریق همین بیوپسی یا نمونه برداری از غدد لنفاوی انجام می گردد. این نمونه برداری که با سوزن های مخصوص و در شرایطی کاملا استریل صورت می گیرد FNA نام دارد.

FNA را می توان در کلینیک تخصصی و یا حتی مطب پزشک هم انجام داد. به غیر از FNA می توان از طریق خارج کردن کل توده و یا بیوپسی با سوزن های ضخیم هم نمونه برداری انجام داد. قبل از انجام بیوپسی حتما پزشک را از شرایط خودتان مثل داروهایی که مصرف می کنید، حساسیت به ماده بی حسی، بیماری انعقادی خون و یا شرایط مشابه آگاه کنید.

برای انجام FNA، پزشک ابتدا محل بیوپسی را ضدعفونی می نموده و سپس با سوزن معمولی و ماده بی حس کننده لیدوکائین پوست روی غده لنفاوی را بی حس می نماید و سپس با سوزن مخصوص به غده لنفاوی نفوذ نموده و بخشی از بافت را که در داخل سوزن به جای مانده، خارج می نماید. FNA خیلی سریع انجام می گردد (بین 5 تا 15 دقیقه) و معمولا هیچ عارضه ای ندارد. بعد از انجام این کار با کمی فشار روی محل نمونه گیری و بانداژ جلوی خون ریزی گرفته می گردد.

FNA اگر صحیح انجام نگردد می تواند باعث توسعه عفونت در محل گردد. قرمز و حساس شدن محل نمونه گیری، خارج شدن چرک، به وجود آمدن تب و تجمع مایع و کیست از محل نمونه گیری می تواند نشانه عوارض FNA باشد که البته چندان معمول نیست.

منبع:www.salamat.com

منبع: راسخون

به "بیوپسی از غدد لنفاوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیوپسی از غدد لنفاوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید