ترفندهایی ساده برای پخت یک ته دیگ ترد و خوشمزه

به گزارش وبلاگ نرم افزار جیرا، ته دیگ یکی از مجذوب کننده ترین بخش های آشپزی ایرانی است اما ترد درآوردن آن کار بسیار دشواری است.

ترفندهایی ساده برای پخت یک ته دیگ ترد و خوشمزه

وبلاگ نرم افزار جیرا - فاطمه عباسی: ته دیگ یا خوب است یا عالی! این جمله را یکی از عاشقان ته دیگ ایرانی گفته اما برای درست کردن یک ته دیگ ترد باید به نکاتی دقت کرد. ته دیگ چه با نان درست شود چه با سیب زمینی، هویج، کاهو یا حتی ماکارونی، اگر خوب درست شود، گل سرسبد سفره ما خواهد بود.

برای خوب درآمدن و ترد شدن ته دیگ کافی است یک قابلمه مناسب انتخاب کنید؛ کف صاف و ضخیم قابلمه حرارت را در طول زمان به مرور به محتویات آن منتقل می کند و نتیجه بهتری ایجاد خواهد کرد. بهتر است یک قابلمه نچسب بردارید اما اگر ظرفی استیل دارید یا از دیگ چدنی هلندی استفاده می کنید باید آنها را از قبل داغ کنید و بعد روغن را به ظرف بیفزایید تا آن هم داغ شود.

  • دانستنی هایی درباره برنج که باورتان نمی شود | از برنج 3 میلیون تومانی تا روش آرسنیک زدایی از برنج

دلایل زیادی برای ترد نشدن ته دیگ شما وجود دارد؛ مقدار رطوبت دانه های برنج می تواند باعث نرم شدن ته دیگ شود، کیفیت و بافت نان یا سیب زمینی هم می تواند عامل دیگری باشد و البته از حرارت غافل نشویم:

- برای داشتن یک ته دیگ عالی، مطمئن شوید که برنج برای مدتی طولانی نجوشد؛ برخی برنج را از شب قبل خیس می کنند اما شاید این کار برای زمانی که یک ته دیگ ترد می خواهید جواب ندهد!

- در مورد سیب زمینی هم ابتدا آنها را با قطری میانه برش دهید، بشویید تا نشاسته اضافه آن از بین برود و بعد روی پارچه یا حوله مخصوص آب گیری آنها را خشک کنید تا رطوبت اضافی نداشته باشند.

- نان بهتر است لواش باشد اما من گاهی ته دیگ نان سنگک هم درست کرده ام! نان پیتا یا نان تافتون هم برای ته دیگ انتخاب خوبی هستند به هر حال پیشنهاد می کنم هر دو طرف نان و سیب زمینی را قبل از اضافه کردن برنج به قابلمه با حرارت میانه کمی تفت دهید.

- بعد از افزودن برنج با انتهای یک کفگیر بلند روی آن را چند سوراخ ایجاد کنید تا رطوبت و حرارت از بین لایه های برنج و کف قابلمه به بالا منتقل شوند. پخت برنج را از ابتدا روی حرارت میانه شروع کنید، این کار باعث ترد و طلایی شدن آن می شود.

- قابلمه برنج را بیش از 10 تا 15 دقیقه روی حرارت زیاد دم نکنید زیرا ممکن است باعث سوختن ته دیگ شما شود. همچنین، با حرارت کم شروع نکنید، زیرا ته دیگ شما در نهایت نرم خواهد شد.

- در قابلمه را با استفاده از یک دمکنی پارچه ای ببندید تا رطوبت اضافی را جذب کند. پس از دم کشیدن کامل برنج، ته قابلمه را در آب سرد بزنید و ته دیگ را داغ و تازه سرو کنید. نوش جان.

  • همه نکات نگهداری برنج خام در طولانی مدت | برنج را با این روش بیش از 20 سال نگه دارید

عکس ها از سایت های مختلف انتخاب شده اند.

منبع: همشهری آنلاین

به "ترفندهایی ساده برای پخت یک ته دیگ ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهایی ساده برای پخت یک ته دیگ ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید